TA-planer och Markupplåtelser WoW Mobile

SCHAKTTILLSTÅND ORDNAR VI - 072-22 21 368

Allt du behöver veta om WoW hittar du här

BRA ATT VETA OM W&W

  • W&W har ansvarförsäkring i Trygg-Hansa
  • W&W är anslutna till ID06
  • W&W arbetar efter ABW18

LITE FAKTA OM W&W

Wisniewska & Widén i Stockholm AB startade upp sin verksamhet i februari 2018. Johan Widén som är den som i dagsläget ritar TA-planer och upprättar tillståndsansökningar har tidigare arbetat i Stockholms Stad både som Trafikingenjör och Markupplåtare. Han har även en gång i tiden varit parkeringsvakt i Stockholms innerstad. Sammantaget har Johan Widén mer än 20 års erfarenhet av trafiksäkerhetsarbete och ordningslagsfrågor gällande byggetableringar, mobilkransuppställningar med mera. De senaste 10 åren har han dessutom drivit sitt eget företag, Trafikbyrån, som också erbjöd upprättande av TA-planer och polistillstånd.

 

W&W:s ambition är att ta hand om alla de tillstånd som krävs för ditt vägarbete eller byggarbete. Du kan då spendera arbetsdagen med dina arbetsuppgifter och överlåta den krångliga byråkratin till oss.
Det sparar din värdefulla tid!

Wisniewska & Widen i Stockholm AB erbjuder även andra tjänster såsom juridisk rådgivning, översättningstjänster avseende juridiska och formella myndighetsdokument. Framöver kommer vi att presentera mer information om våra ytterligare tjänster här på hemsidan.

HÖRT FRÅN KUND OM W&W

Känns jättetryggt att ha fått kontakt med er.

Gillar era TA-planer. De är skarpa och tydliga för oss som skall genomföra dessa. Mycket tack för det.

KONTAKTA W&W

Skicka din e-post och/eller telefon nr så kontaktar vi dig inom kort.

AGNIESZKA
WISNIEWSKA

Agnieszka är ägare och VD för företaget och den som sköter bokföringen. Hon har tidigare drivit företag i Polen och är utbildad ekonom med stor erfarenhet.

Agnieszka Wisniewska äger W&W och sköter bokföringen.
Johan Widén är Trafikingenjör på W&W samt Dataskyddsombud och Personuppgiftsansvarig

JOHAN
WIDÉN

Johan har arbetat i W&W sen starten och är en stor tillgång för företaget. Han har arbetat i Stockholms Stad tidigare och har mer än 22 års erfarenhet av trafiksäkerhets arbete.

TA-planer och Markupplåtelser W&W